Powered By Blogger

субота, 17. октобар 2015.

Sült mézes sütőtök (Pečena bundeva)


Hozzávalók:
- sütőtök
- méz
Naturan, a legegyszerűbben. Megmosom, kivájom a belsejét, vékony cikkekre vágom, és a cikkeket egy alufóliával bélelt tepsire teszem. Nem szoktam lefedni, és vizet soha nem teszek alá. Tedd a sütőbe a legmagasabb hőfokra és amikor villával megszurkálva vajpuha, akkor kész ( kb. 1 óra ). Majd egy kis mézzel is bekenem vékonyan a tököt,isteni!!Próbáljátok ki! Be Happy!!!


Pečena bundeva
Potrebno je:
- bundeva
- med. 
Operite i očistite bundevu od vlakana i semenki. Tako očišćenu bundevu presečenu na polovine pa na kriške stavite u tepsiju obloženu alufolijom zbog lakšeg čišćenja. Staviti u zagreljanu rernu na oko sat vremena da se peče dok ne omekša. Kad se izvadi iz rerne premažite svaku krišku sa malo meda po želji i to je to Probajte!!!Be Happy!! 

Нема коментара:

Постави коментар

Translate