Powered By Blogger

уторак, 19. јул 2016.

Kolbászrózsa

Hozzávaló 13 rozsához:
  • 1 csomag levelestészta
  • 100 g csipös kolbász
  • 50 g sajt
  • házi kecsap 
A kolbász karikákat félkarikára szeleteljük. A sajtot lereszeljük.A levelestésztát kiterítjük, kicsit nyújtunk rajta, hogy egészen vékony legyen, majd a hosszabb oldala mentén 6 vagy 7 egyenlő csíkot vágunk belőle. A csíkokat vékonyan megkenjük kevés kecsappal majd a kolbász félkarikákat egymást kicsit fedve a kecsapos tésztacsíkokra pakoljuk úgy, hogy fél centire lelógjanak a tészta pereméről. Majd sajtal megszorjuk.A tésztacsík alsó részét ráhajtjuk a kolbasz félkarikákra és az így kapott szalagot feltekerjük. A rozsákat kibélelt tepszibe helyezük és 190 fokon pirosra sütjük. Be Happy!!!








Нема коментара:

Постави коментар

Translate