Powered By Blogger

понедељак, 20. јул 2015.

Knjige

Tri knjige sam pročtala ovog meseca i to od pisca Nikolasa Sparksa. Ove knjige sam dobila od drugarice da pročitam i stvarno su dobre i lagane.
Nikolas Sparks je jedan od najprodavanijih pisaca s liste New York times-a , i donosi nam nezaboravnu ljubavnu priču koja istražuje tajnu srca.
Najbolje od mene
Može li ljubav zaista izmeniti prošlost?
Amanda Kolijer i Doson Koul , dvoje srednjoškolaca doživljavaju sudbinsku ljubav. Potiču iz različitih društvenih krugova u gradiću Orijentalu u Severnoj Karolini. Doson je iz nasilne porodice,i ljubav prema Amandi pruža mogućnost za bekstvo od mračne sudbine. Amanda je iz imućne porodice i završetak srednje škole i nepredviđeni događaji razdvojiće mladi par. Dvadeset pet godina kasnije pozvani su na sahranu Taka, čoveka koji je nekad pružao utočište njihovoj ljubavi. Nijedno od njih dvoje ne može da zaboravi ljubav koja im je zauvek izmenila život. Dok slede upustva Taka, shvataju da sve što su znali nije onako kako izgleda. Prisiljeni da se suoče s bolnim uspomenama, otkriće nepobitnu istinu o svojim odlukama.
Odluka
Priče ovog pisca su podsetnik kakvog muškarca bi svaka žena želela da ima. Travis Parker ima sve što čovek može poželeti, potpuno uživa u dobrom životu, gajeći nejasno uverenje da bi ozbiljna veza sa ženom samo sputala njegov način života. Sve dok mu prva susedka ne postane Gabi Holand. Uprkos pokušaljima, Gabi izgleda da ima nešto protiv njega. Ipak Travisova upornost će ih obolje odvesti na nepredvidljivi put.  Odluka nas na kraju dovodi do najbolnijeg pitanja - dokle treba ići da bi se održalanada u ljubav?
Poslednja pesma
Veoma dirljiva priča o mladoj devojci i njenom prvom susretu s patnjom i ljubavlju. Život Veronike se menja iz korena kada se njeni roditelji razvedu i otac se preseli iz Njujorka u Severnu Karolinu. Mama posle tri godine odlučuje da će im najbolje biti ako se ona i njen mlađi brat presele kod oca. Ogorčena i buntovna Veronika odbija da se približi svom ocu i hoće da se vrati u Njujork. Ali ubrzo upoznaje Vila, mladića za kojim devojke uzdišu u gradu. Nezaboravna priča o ljubavi i mnoštvu oblika u kojima se pojavljuje, Poslednja pesma pokazuje kako to može samo roman Nikolasa Sparksa na koliko nam načina ljubav može slomiti i isceliti srce. Be Happy!




Нема коментара:

Постави коментар

Translate