Powered By Blogger

четвртак, 20. октобар 2016.

Zöldborsófőzelék ( Varivo od graška )

Hozzávaló:
  • zöldborsó
  • vaj
  • tej
  • tejföl
  • keményitö
  • só és bors
A vajat felolvasztjuk a fazékban, majd beleszórunk egy pupos kávéskanál keményitöt és felöntjük annyi tejjel, hogy ízlésünknek megfelelően hígabb legyen. Majd hozzáadjuk az egy kanál tejfölt. Mikor jó akkor hozzáadjuk a borsót is és sózzuk és borsozzuk. Néhányat forralunk rajta és tálalhatjuk is. Be Happy!!!


Sastojci:
  • grašak
  • mleko
  • gustin
  • kisela pavlaka 
  • maslac
  • so i biber
Stavimo maslac da se otopi, dodamo 1 kašiku gustine i nalijemo mleko da dobijemo željenu gustinu. Nakon toga dodamo 1 kašiku pavlake i stavimo i grašak da se kuva zajedno. Posolimo i pobiberimo. Ostavimo da proključa par puta. Be Happy!!!

Нема коментара:

Постави коментар

Translate