Hozzávalók:
Potrebni sastojci:
- 50 dkg mélyhűtött zöldborsó
- 1 burgonya
- 1 sárgarépa
- 1 gerezd fokhagyma
- fél l viz vagy csirkealaplé
- 2 dkg vaj
- só és bors.
A vajon piritsd meg a zúzott fokhagymát, majd tedd bele a megfött borsót, sárgarépát, burgonyát amit elözöleg leturmixoltál. Majd öntsd hozzá az alaplevet vagy a vizet. Izesitjük sóval és borssal és fözzük 15 percig. Majd tálaljúk megpiritott kenyérkockákkal és parmezán forgáccsal. Be Happy!!!
Potrebni sastojci:
- 50 dkg smrznuti grašak
- 1 krompir
- 1 šargarepa
- 1 češanj belog luka
- pola litre vode
- 2 dkg putera
- so i biber
Izdinstati na puteru beli luk naseckan na sitno. Dodati šargarepu, grašak i krompir koje smo prethodno skuvali i štapnim mikserom dobro izmiksati i sipati vodu i promešati. Po želji začiniti i kuvati 15 minuta. Dekorisati sa poprženim kockicama od hleba i sa izrendanim parmezanom. Be Happy!!!
Нема коментара:
Постави коментар