Hozzávalók az alaphoz:
Potrebni sastojci za koru:
- 25 dkg darált keksz
- 10 dkg olvasztott vaj
- Krém:
- 65 dkg natur krémsajt
- 15 dkg porcukor
- 1,5 ek liszt
- 2 kk vanilia kivonat
- 1 citrom reszelt heja
- 1 dl tejföl
- 3 tojás
- 1-2 marék málna
A darált kekszet a vajjal jó elmorzsolni és a formába nyomkodni. A krémhez minden hozzávalot összekeverni, de a tojásokat legvégén egyenként keverni hozzá. Majd ráönteni a kekszes alapra és 50 percet sütni 170 fokon. Be Happy!!!
Potrebni sastojci za koru:
- 25 dkg mlevenog keksa
- 10 dkg istopljenog putera
- Za kremu:
- 65 dkg natur kremsir
- 15 dkg šećer u prahu
- 1,5 kašika brašna
- 2 kašikice vanila ekstrakta
- 1 narendana kora limuna
- 1 dl pavlake
- 3 jaja
- 1-2 šaka malina
Sastojke za koru sjediniti i utapkati u modlu za tortu. Sve sastojke za kremu sjediniti osim malina i jaja koja se dodaje jedno po jedno na kraju. Sipati kremu na keks i staviti da se peče oko 50 minuta na 170 stepeni. Be Happy!!!
Нема коментара:
Постави коментар