![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjb4AU9Wq-W8j6GSUvUPfPLb29n-6kRZvgrMMIKNPWj68Le0DxEuRUs7zaO3jvMk0ugLXtp80VDXJjMD74t0-8DpGcwhFnvEKwfKHWzrayNLQxCC2P9i_DL1ttUMFAGJpEhwGpOGk2-tCe0/s320/SAM_3278.JPG)
Hozzávaló 13 rozsához:
- 1 csomag levelestészta
- 100 g csipös kolbász
- 50 g sajt
- házi kecsap
A kolbász karikákat félkarikára szeleteljük. A sajtot lereszeljük.A levelestésztát kiterítjük, kicsit nyújtunk rajta, hogy egészen vékony
legyen, majd a hosszabb oldala mentén 6 vagy 7 egyenlő csíkot vágunk belőle. A
csíkokat vékonyan megkenjük kevés kecsappal majd a kolbász félkarikákat egymást kicsit
fedve a kecsapos tésztacsíkokra pakoljuk úgy, hogy fél
centire lelógjanak a tészta pereméről. Majd sajtal megszorjuk.A tésztacsík alsó részét ráhajtjuk a kolbasz félkarikákra és az így kapott szalagot feltekerjük. A rozsákat kibélelt tepszibe helyezük és 190 fokon pirosra sütjük.
Be Happy!!!
Нема коментара:
Постави коментар