Hozzávalók:
A darált kekszet az 1 dl tejjel, a kokúszreszeléket és az 1 ek porcukrot összekeverjük hogy egy jó masszát kapjunk. Belenyomkodjuk egy tortaformába vagy egy tálba és a frizsibe helyezzük.A fél liter tejet felfórraljuk és hozzáadjuk az elkevert lisztet és cukrot egy kevés tejben és egy sürü krémet kapunk. Majd mikor kihül, hozzáadjuk a citrom héját és levét, és a vajat. Robotgéppel jól összedolgozzuk. A krémet ráhelyezzük a darált keksz alapra majd a felvert habtejszint és eperrel és málnával diszitjük. Pihentetni fél órát a frizsiben. Be Happy!!!
Potrebni sastojci:
Sjediniti mleveni keks, 1 dl mleka, kokosovo brašno i kašiku šećera u prahu. Lepo sa prstima utapkati u bilo koji kalup za tortu i staviti u frižider da stoji. Zagrejati pola litre mleka u koje dodati smesu od brašna, šećera i malo mleka i treba dobiti gustu kremu. Kada se malo ohladi dodati limunov sok, narendanu koru kao i puter. Mikserom lepo sjediniti i staviti na koru od mlevenog keksa. Tako na kremu smestiti i umućenu slatku pavlaku i dekorisati sa jagodama i malinama. Ostaviti u frižideru bar pola sata. Be Happy!!!
- 250 g darált keksz
- 1 dl tej
- 1 kanál porcukor
- 2 ek kokúszreszelék
- fél liter tej
- 4 ek liszt
- 4 ek cukor
- 1 citrom héja és a leve
- 200 g habtejszin
- pár szem eper és málna diszitéshez
- 120 g vaj
A darált kekszet az 1 dl tejjel, a kokúszreszeléket és az 1 ek porcukrot összekeverjük hogy egy jó masszát kapjunk. Belenyomkodjuk egy tortaformába vagy egy tálba és a frizsibe helyezzük.A fél liter tejet felfórraljuk és hozzáadjuk az elkevert lisztet és cukrot egy kevés tejben és egy sürü krémet kapunk. Majd mikor kihül, hozzáadjuk a citrom héját és levét, és a vajat. Robotgéppel jól összedolgozzuk. A krémet ráhelyezzük a darált keksz alapra majd a felvert habtejszint és eperrel és málnával diszitjük. Pihentetni fél órát a frizsiben. Be Happy!!!
Potrebni sastojci:
- 250 g mlevenog keksa
- 1 dl mleka
- 1 kašika šećera u prahu
- 2 kašike kokosovog brašna
- pola litara mleka
- 4 kašike brašna
- 4 kašike šećera
- 1 limun (kora i sok)
- 200 g slatke pavlake
- par jagoda i malina za dekorisanje
- 120 g putera
Sjediniti mleveni keks, 1 dl mleka, kokosovo brašno i kašiku šećera u prahu. Lepo sa prstima utapkati u bilo koji kalup za tortu i staviti u frižider da stoji. Zagrejati pola litre mleka u koje dodati smesu od brašna, šećera i malo mleka i treba dobiti gustu kremu. Kada se malo ohladi dodati limunov sok, narendanu koru kao i puter. Mikserom lepo sjediniti i staviti na koru od mlevenog keksa. Tako na kremu smestiti i umućenu slatku pavlaku i dekorisati sa jagodama i malinama. Ostaviti u frižideru bar pola sata. Be Happy!!!
Нема коментара:
Постави коментар