Potrebni sastojci:
Mleveni keks sa maslacem sastaviti i rasporediti lepo u formu za tortu. Staviti mleko da se zagreje i dodati kokosov mus (kupila u dm) pa puding smesu (prašak za puding+šećer+malo mleka). Mešati i treba dobiti jednu lepu glatku kremu u koju umešati pavlaku. Smesu stavimo u formu isto i kad se ohladi staviti u frižider da odstoji. posle služiti sa izmućenom slatkom pavlakom. Be Happy!!!
Hozzávalók:
17 cm tortaformát használtam
A darált kekszet összekeverjük az olvasztott vajjalés a formába nyomkodjuk majd fél órára hütőbe tesszük. A tejjet felforrajuk a kókuszmusszal és csomomentesre keverjük a hozzáadott kikevert pudingport.Szép krémmet kell kapni, és hozzákeverjük a tejfölt majd a torta formába tesszük és ha meghült akkor a hütőbe tesszük pár órára. Tejszinhabbal tálaljuk. Be Happy!!!
Koristila sam formu za tortu od 17 cm
- 250 g mlevenog keksa
- 1 puding od vanile
- 10 dkg istopljeni maslac
- šećer po želji (4 kašike sam stavila)
- 1 kašika kokosovog musa ili kokosovog brašna
- 4 dcl mleka
- 1 kašika pavlake
Mleveni keks sa maslacem sastaviti i rasporediti lepo u formu za tortu. Staviti mleko da se zagreje i dodati kokosov mus (kupila u dm) pa puding smesu (prašak za puding+šećer+malo mleka). Mešati i treba dobiti jednu lepu glatku kremu u koju umešati pavlaku. Smesu stavimo u formu isto i kad se ohladi staviti u frižider da odstoji. posle služiti sa izmućenom slatkom pavlakom. Be Happy!!!
Hozzávalók:
17 cm tortaformát használtam
- 25ö g darált keksz
- 1 vaniliás pudingpor
- 1ö dkg olvasztott vaj
- izlés szerint cukor (4 kanál)
- egy pupos kanál kókuszmusz (a dmben vettem)
- 4 dcl tej
- 1 pupos kanál tejföl
A darált kekszet összekeverjük az olvasztott vajjalés a formába nyomkodjuk majd fél órára hütőbe tesszük. A tejjet felforrajuk a kókuszmusszal és csomomentesre keverjük a hozzáadott kikevert pudingport.Szép krémmet kell kapni, és hozzákeverjük a tejfölt majd a torta formába tesszük és ha meghült akkor a hütőbe tesszük pár órára. Tejszinhabbal tálaljuk. Be Happy!!!
Нема коментара:
Постави коментар