Hozzávalók:
- 1 nagy fej karfiol
4 tojás
2 csésze mozzarella
2 tk oregánó
2 gerezd préselt fokhagyma
só és bors ízlés szerint
a sajtkéreghez 1-2 csésze mozzarella
Melegítsd elő a sütőt 200 fokra, bélelj ki sütőpapírral egy tepsit. Szedd virágjaira a karfiolt és daráld le. Főzd meg a karfiolt (elég pár percig forralni), majd öntsd le róla a vizet, add hozzá a tojást, a sajtot, a fokhagymát és a fűszereket, jól keverd össze. Helyezg a keveréket a tepsire, egyenletes vastagságúra, ezután mehet is be a sütőbe 25 percre. Majd szórd meg a már majdnem elkészült roppancsot a maradék sajttal, és tedd vissza még 5 percre, hogy rásüljön az aranybarna sajtkéreg a tetejére. Be Happy!!!
Нема коментара:
Постави коментар