Hozzávalók:
A csicseriborsó levét felverni habbá egy robotgéppel. Olyan lesz mint a tojásfehérje hab. Majd elkeverni kanállal az olvasztott és kihült csokit. Poharakba elosztani (4 pohár ).Majd minimum 4-5 órára frizsibe tenni. Izlés szerint disziteni. Be Happy!!!
Potrebni sastojci:
Tečnost izlupati u čvrst sneg, kao belanca . Dodati i pomešati sa kašikom istopljenu i ohladjenu čokoladu. Staviti u čaše (4 čaše) i smestiti u frižider na 4-5 sati. Dekorisati po želji. Be Happy!!!
- 400 g csicseriborsó konzervnek a leve
- 40 g étcsoki
A csicseriborsó levét felverni habbá egy robotgéppel. Olyan lesz mint a tojásfehérje hab. Majd elkeverni kanállal az olvasztott és kihült csokit. Poharakba elosztani (4 pohár ).Majd minimum 4-5 órára frizsibe tenni. Izlés szerint disziteni. Be Happy!!!
Potrebni sastojci:
- 400 g tečnosti od leblebija iz konzerve
- 50 g gorke otopljene čokolade
Tečnost izlupati u čvrst sneg, kao belanca . Dodati i pomešati sa kašikom istopljenu i ohladjenu čokoladu. Staviti u čaše (4 čaše) i smestiti u frižider na 4-5 sati. Dekorisati po želji. Be Happy!!!
Нема коментара:
Постави коментар