Powered By Blogger

четвртак, 1. август 2019.

Vegán csoki mousse (Čokoladni mus na veganski način)

Hozzávalók:

  • 400 g csicseriborsó konzervnek a leve
  • 40 g étcsoki 

A csicseriborsó levét felverni habbá egy robotgéppel. Olyan lesz mint a tojásfehérje hab. Majd elkeverni kanállal az olvasztott és kihült csokit. Poharakba elosztani (4 pohár ).Majd minimum  4-5 órára frizsibe tenni. Izlés szerint disziteni. Be Happy!!!

Potrebni sastojci:

  • 400 g tečnosti od leblebija iz konzerve
  • 50 g gorke otopljene čokolade

Tečnost izlupati u čvrst sneg, kao belanca . Dodati i pomešati sa kašikom istopljenu i ohladjenu čokoladu. Staviti u čaše (4 čaše) i smestiti u frižider na 4-5 sati. Dekorisati po želji. Be Happy!!!




Нема коментара:

Постави коментар

Translate