Hozzávaló:
Egy nagy serpenyőben, alacsony lángon kezd el pirítani a szalonnát. Tedd föl a vizet a tésztának forni. Amikor felforrt, tedd bele a tésztát és főzd meg. Közben készítsd el a carbonara tészta “szószt”. Ehhez először válassz szét három tojást, csak a sárgájára lesz szükséged.Tedd bele egy nagy tálba, add hozzá a reszelt parmezan sajtot, borsozd és sózd meg ízlés szerint. A carbonara tészta szósza úgy jön létre, hogy a tojásos-sajtos keverék a tészta hőjétől sűrű, krémes állagot kap. Szűrd le a tésztát, és forgasd bele a tojásos keverékbe, hogy mindenhol felvegye a szószt. Ha nagyon sűrű lenne, a főzővízből adhatsz hozzá, de arra figyelj, hogy az legfeljebb kézmeleg legyen, különben rántotta lesz a végeredmény. Be Happy!!!
- baacon szalonna
- parmezan
- 3 tojássárgája
- csuszatészta
- oliva olaj
- só és bors
Нема коментара:
Постави коментар