![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhuZVbHxuoZQyxWNxUcUoPTXFqFiAut6grmTqvYChkESIvI2BaXQVhL8g0-q_Itg9SQcoUCGB5ee5Y2cCOTWIIP9pecEjNwm2pdCf7P4mE2rJeoawdhPMmBcsQqO1BwNd9_dvRfrE3l4MuX/s320/SAM_3381.JPG)
A sütőt kapcsold be 200 fokra. Béleld ki a tepsit sütőpapírral, a cukkinit vágd vékony hasábokra. egy tálban keverd össze a morzsát, reszelt parmezánt, zöldfűszereket sót és a borsot. A cukkinihasábokat forgasd meg lisztben, majd a tojásban, végül a sajtos-fűszeres morzsakeverékben. A bebundázott cukkinirudakat tedd a tepsire, és az előmelegített sütőbe. Fél óra alatt ropogósra sül.
Hozzávaló:
- 3-4 cukkini, hasábokra (rúdakra) vágva
- 1/2 pohár zabpehelyliszt
- 1 pohár kenyérmorzsa
- 1/2 pohár reszelt parmezán
- 2 tojás
- 1 ek. zöldfűszer keverék (oregano, kakukkfű, bazsalikom, rozmaring)
- só, bors. Be Happy!!!
Potrebni sastojci:
- 3-4 cukini tikvice isečene na trakice
- pola čaše ovsenog brašna
- 1 čaša prezle
- pola čaše rendanog parmezana
- 2 jaja
- 1 kašika mešavine zelenih začina
- so i biber.
Zagrejati rernu na 200 stepeni. Tepsiju obložiti sa papirom za pečenje. U posudu pomešamo rendani sir, prezlu, mešavinu zelenih začina kao i so i pobiberimo po ukusu. Nakon toga pohujemo trakice tikvica po uobičajenom načinu (brašno-jaje-prezle). Smestimo tikvice u tepsiju i stavimo da se peku oko pola sata dok ne porumene i dok ne postanu hrskavi.
Be Happy!!!
Нема коментара:
Постави коментар