Potrebni sastojci:
Sos:
Dinstati crni luk, beli luk i mleveno meso.
Dodati sok od paradajza i začine.
Sos kuvati oko 15 minuta.
Kad je krompir gotov , raseći ili samo razdrobiti i kašikom napuniti svaki.
Staviti malo rendanog sira i malo pavlake na vrh. Be Happy!!!
Hozzávalók:
6 közepes méretü krumpli
250 g darált hús
1 pohar paradicsomlé
1 fej hagyma
1 gerezd fokhagyma
10 dkg reszelt sajt, kevés tejfel a dekorhoz
só.bors, oregáno, kakukkfű
Mosd meg a burgonyákat, dörzsöld be olajjal és sóval ,süsd 1 órán át 220 fokon. Készítsd elő a tölteléket egy tálban. Késziteni kell egy spaghetti öntetet. Ha készek a krumplik akkor megtölteni az öntetel,majd megszorni sajttal és tejföllel dekorálni. Be Happy!!!
- 6 krompira srednje veličine
- 250 gr mlevenog mesa (svejedno piletina,svinjetina ....)
- 1 crni luk
- 1 češanj belog luka
- 1 čaša paradajs soka
- malo rendanog sira
- i malo pavlake za dekorisanje
- malo majčine dušice,origano,so i biber.
Sos:
Dinstati crni luk, beli luk i mleveno meso.
Dodati sok od paradajza i začine.
Sos kuvati oko 15 minuta.
Kad je krompir gotov , raseći ili samo razdrobiti i kašikom napuniti svaki.
Staviti malo rendanog sira i malo pavlake na vrh. Be Happy!!!
Hozzávalók:
6 közepes méretü krumpli
250 g darált hús
1 pohar paradicsomlé
1 fej hagyma
1 gerezd fokhagyma
10 dkg reszelt sajt, kevés tejfel a dekorhoz
só.bors, oregáno, kakukkfű
Mosd meg a burgonyákat, dörzsöld be olajjal és sóval ,süsd 1 órán át 220 fokon. Készítsd elő a tölteléket egy tálban. Késziteni kell egy spaghetti öntetet. Ha készek a krumplik akkor megtölteni az öntetel,majd megszorni sajttal és tejföllel dekorálni. Be Happy!!!
Нема коментара:
Постави коментар