Hozzávaló:
- 250 g kukoricadara
- 500 ml viz
- kiskocka vaj
- pici só
- 500 g tehéntúró
- cukor izlés szerint
- 1 tasak vaniliás cukor
- 1 citrom reszelt héja
- a panirhoz gluténmentes darált keksz.
A vizet a csipetnyi sóval felforraljuk. Beletesszük a kukoricadarát, addig főzzük, amíg a dara egészen sűrű lesz. A forró darához hozzáadjuk a túrót,cukrot és a reszelt citrom héját és alaposan összekeverjük majd gombócokat formázunk a masszából. Majd a kekszmorzsába forgatjuk a túrógombócokat. Tálaláskor én darált diós cukorral szoktam meghinteni. Isteni finom, ilyen höségben kihütve is isteni. Be Happy!!!
- 250 g kukoricadara
- 500 ml viz
- kiskocka vaj
- pici só
- 500 g tehéntúró
- cukor izlés szerint
- 1 tasak vaniliás cukor
- 1 citrom reszelt héja
- a panirhoz gluténmentes darált keksz.
A vizet a csipetnyi sóval felforraljuk. Beletesszük a kukoricadarát, addig főzzük, amíg a dara egészen sűrű lesz. A forró darához hozzáadjuk a túrót,cukrot és a reszelt citrom héját és alaposan összekeverjük majd gombócokat formázunk a masszából. Majd a kekszmorzsába forgatjuk a túrógombócokat. Tálaláskor én darált diós cukorral szoktam meghinteni. Isteni finom, ilyen höségben kihütve is isteni. Be Happy!!!
Нема коментара:
Постави коментар